geoportaal legger genomineerd voor de API awards 2020

Informatie Vlaanderen wil het API-beleid in Vlaanderen stimuleren en goede praktijken in de kijker zetten.

Een 7-koppige jury koos na zorgvuldig wikken en wegen drie genomineerden per categorie. Criteria waren onder meer innovatie, het gebruik van open standaarden, gebruiksvriendelijkheid en een link hebben met de publieke sector.

Orbit haalt een nominatie binnen in de categorie “Beste toepassing van een API” met Geoportaal Legger.

Geoportaal Legger is een veilig en gebruiksvriendelijk doorgeefluik voor de meest actuele gegevens over het kadaster, inwoners of de Verrijkte KruispuntBank Ondernemingen. Gebruikers met de nodige machtigingen consulteren de gegevens via het gegevensdelingsplatform MAGDA.

Meer info : 

www.geoportaal.be

https://overheid.vlaanderen.be/informatie-vlaanderen/nieuws-en-agenda/wedstrijd-api-van-het-jaar-2020